Knækbrød

Knækbrød er et tyndt og sprødt stykke brød, som typisk er spækket med en masse kerner og frø, som gør det knasende og til et sundere valg. Knækbrøds-dejen smøres tyndt ud og bages ved høj varme i kort tid. Det færdige knækbrød indeholder en meget lille andel vand, hvilket medfører den lange holdbarhed.  I vores opskrifter arbejder vi med forskellige smags-givere til brødene i form af krydderier som fx salt. De forskellige frø og kerner bidrager til både smag og struktur og kan varieres i det uendelige.

Vi bager to forskellige størrelser, den klassiske firkantede, som passer perfekt til forskelligt pålæg. Disse bliver pakket i en praktisk æske med transparent folie og en etiket. Den anden variant er små mundrette bidder, som vi kalder Bites, disse er perfekte til snacks eller til et ostebord. Disse bliver pakket i en lille pose, så de også er nemme at have med på farten

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.