Roulader

Rouladen er en klassiker, der typisk bliver serveret til eftermiddagskaffen. Rouladen blev oprindeligt udviklet i Centraleuropa i det 19. århundrede, hvor den opstod sammen med andre lignende sukkerbrødskager. Derfor er rouladen i dag en velkendt kage i hele verden.

Rouladen er en blød skærekage, hvor bunden først bages og derefter smøres med creme og/eller marmelade, for til sidst at rulles sammen. Kombinationen af den luftige kagebund sammen med det valgte fyld, giver en svampet, saftig, og sød smag.

De forskellige kombinationer, giver hver for sin forskellige oplevelse. Frugt-rouladerne med marmelade giver en friskhed og anderledes struktur end rouladerne kun med vanilje-creme. Vi har også mulighed for at lave roulader med fuld chokoladeovertræk, som igen giver et andet udseende og smag. Kombinationerne kan næsten beskrives som uendelige…

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.