Kvalitet

Virksomhedspolitik:

Fødevaresikkerhed:

Hos Coronet Cake Company stiller vi store krav til fødevaresikkerhed, og vi ønsker at efterkomme vores kunders krav om kvalitet. Derfor er vi certificeret efter flere forskellige fødevaresikkerheds-standarder, herunder BRC.

 

Lovgivning:

Vores fabrik ligger i Danmark, og vi arbejder efter dansk og EU-lovgivning. Derudover er vi godkendt af FDA (Food and Drug Administration) i USA og vi har mange års erfaring med eksport af til USA.

Etik:

Vi arbejder efter reglerne opstillet i ETI base code og kræver derfor at vores leverandører og underleverandører overholder kravene i ETI-base code. Vi anvender derfor udelukkende råvarer, der købes indenfor EU. Dette giver vores kunderne og os en sikkerhed på den høje kvalitet vi kræver.

Produktegenskaber:

Palmeolie/RSPO:

Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og bæredygtige produkter. Derfor har vi valgt at være certificeret efter RSPO standarden som Segregeret. Derudover producerer vi ligeledes flere palmefri produkter.

Rainforrest Alliance:

Vi indkøber Rainforrest Alliance-godkendt kakao til de kunder der stiller krav om dette.

Æg:

Vi bruger udelukkende skrabeæg i de produkter, som indeholder æg.

Vegetarer:

Vi bruger altid vegetabilske fedtstoffer og olier i vores produkter, med undtagelse af de produkter der indeholder smør. Derudover bruger vi udelukkende vegetabilske tilsætningsstoffer, derfor er der en række af vores produkter der egner sig til vegetarer.

Økologi:

Vi er godkendt til at producere og sælge økologiske produkter og har på nuværende tidspunkt et udvalg af økologiske kager. Vi planlægger flere økologiske produkter i fremtiden.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.