Pebernødder

Pebernødder er en af julens ældste småkage og en fast del af den danske julehygge. Man gætter på at danskerne har opkaldt den lille kage efter den tyske Pfeffernüssen. Gennem årene er opskriften blevet tilpasset i smagen til den velkendte smag af pebernødder vi kender i dag.

Hos Coronet bager vi vores pebernødder efter egne originale opskrifter bagt med sirup og tilsat krydderier som blandt andet rosenpeber, kanel og nelliker. Andre variabler i opskriften kan eksempelvis være smør eller mandler i recepten, som tilføjer noget ekstra til den dejlige smag. Pebernødderne bages ved høj varme for at give dem den gyldne og lysebrune farve og den hårde og knasende i overfladen.

Den klassiske pebernød bliver ‘støbt’ til den lille kugle, som de fleste nok kender. Men der kan også vælges en version hvor de bliver sprøjtet ud direkte på pladen, hvilket giver en anden overflade og udseende.  Vi er meget stolte af vores pebernødder som flere gange har vundet ‘bedst i test’ ved forskellige forbruger-tests, og er for mange personer ‘de helt rigtige pebernødder’.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.