Æbleskiver

Æbleskiver har siden 1700-tallet været en julefavorit hos danskerne. De små runde og lune kager med den sprøde overflade og den svampede midte er en vigtig del af den danske jul og enhver hyggestund. De serveres lune med syltetøj og sukker og spises gerne med fingrene. Vores Æbleskiver er lavet af en luftig pandekagedej med en dejlig frisk smag af citron og kardemomme.

Oprindeligt blev der lagt et stykke æble i æbleskiverne, og det er derfra æbleskiverne har fået deres navn. Den kugleformede facon opnås ved hjælp af en speciel pande med halvkugleformede fordybninger. Alt sammen et tydeligt tegn på, at æbleskiverne har fulgt danskerne gennem flere hundrede år. I vores bageri benytter vi dog en lidt større pande, som sikrer fuldstændig ensartethed i form og gennembagning.

I vores sortiment har vi flere gode opskrifter, som blandt andet omfatter en økologisk variant eller en variant med kærnemælk. Vores Æbleskiver kan købes både i vores Coronet-design eller udvikles i et private label brand.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.